Δολοφονία Τοπαλούδη: Αυτοτραυματίστηκε στη φυλακή ο Έλληνας κατηγορούμενος

Δολοφονία Τοπαλούδη: Αυτοτραυματίστηκε στη φυλακή ο Έλληνας κατηγορούμενος

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι ο 21χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Τι αποκάλυψε συγγενικό του πρόσωπο.

Τραυματισμένος στο κελί του, στις φυλακές Γρεβενών, βρέθηκε ο 21χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, συγγενείς του ισχυρίζονται ότι αυτοτραυματίστηκε μετά από ένα ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

"Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι έχει τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται. Ένα παιδί είναι που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δε μπορεί να το αντέξει”,  αναφέρουν οι συγγενείς του, παρά τα σε βάρος του νεαρού στοιχεία και ρίχνουν την ευθύνη στον 19χρονο που όπως λένε "παρέσυρε" τον συγγενή τους.

"Συνεργασία" των δύο κατηγορούμενων δείχνουν νέα στοιχεία

Νεότερα στοιχεία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του βασανισμού της άτυχης 21χρονης, κάποιος κρατούσε την άτυχη κοπέλα και άρα, οι δύο κατηγορούμενοι “συνεργάστηκαν” για το φρικτό φονικό.

Αυτό, δείχνει μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκαν τα χέρια της κοπέλας, που όπως φαίνεται, δεν είχε καν την ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη, Δολοφονία στη Ρόδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μυστήριο με τις επικοινωνίες - Τι δείχνει η άρση απορρήτου

Ρόδος: Κύκλωμα εξέδιδε φοιτήτριες - Σβήνει τα ίχνη του

Δολοφονία Τοπαλούδη: Συμφοιτήτρια της 21χρονης σπάει τη σιωπή της - "Ξεκίνησε από βόλτα κι έγινε φόνος"

SHARE:

24Media Network