Δολοφονία Τοπαλούδη: Η κλήση στο κινητό της μετά τη δολοφονία και το τρίτο πρόσωπο

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η κλήση στο κινητό της μετά τη δολοφονία και το τρίτο πρόσωπο

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση - Στο μικροσκόπιο των αρχών οι κλήσεις, μηνύματα και στίγματα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 πλέον οι έρευνες στρέφονται στις κλήσεις και στα μηνύματα που αντάλλαξε η άτυχη κοπέλα με τους φερόμενους δολοφόνους της αλλά και με άλλα πρόσωπα, καθώς δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη Αλέξης Κούγιας, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά οι δικοί της την αναζητούν. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει μία κλήση που δέχτηκε η κοπέλα σε ώρα μετά τη δολοφονία της.

Υπενθυμίζεται πως το κινητό της 21χρονης φοιτήτριας μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Λίγες ώρες αργότερα ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη είπε πως οι διαρροές στοιχείων της υπόθεσης είναι απίθανο να γίνονται από την πλευρά των δικηγόρων καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση στη δικογραφία, ενώ επανέλαβε το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα