Δολοφονία Τοπαλούδη: Τέσσερις μέρες μετά τον φόνο συνέχισε να προσεγγίζει κοπέλες ο ένας κατηγορούμενος

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τέσσερις μέρες μετά τον φόνο συνέχισε να προσεγγίζει κοπέλες ο ένας κατηγορούμενος

Τα επίμονα φλερτ και οι νεαρές που "ενέδωσαν" μετά τον χαμό της άτυχης φοιτήτριας, όπως τα περιέγραψαν στον ANT1 άνθρωποι του φιλικού περιβάλλοντος των νεαρών.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τα 24ωρα των κατηγουρουμένων, του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου αλβανικής καταγωγής, μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, φίλος του 19χρονου αποκάλυψε ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, συνέχιζε να αναζητά νέα κορίτσια. Περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας: «Μπροστά στα μάτια μας την πήρε με το αμάξι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του νεαρού περιγράφοντας τις κινήσεις του. Στη συνέχεια τόνισε πως ο 19χρονος πήρε στο αυτοκίνητό του μία 18χρονη κοπέλα και του ζήτησε να πάει και αυτός μαζί, χωρίς όμως να τον ακολουθήσει.

«Η κοπέλα είχε έρθει στην πλατεία εδώ να αράξουμε και αυτή, εκεί που αράζαμε με τα αυτοκίνητα και με τις μοτοσυκλέτες. Ήρθε στην παρέα ο 19χρονος και λέει “έλα και συ”. Εγώ όμως δεν πήγα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως πήγε και μίλησε στην Αστυνομία. «Μου έφυγε ένα βάρος», είπε.

Παράλληλα, μία κοπέλα που είναι φίλη της 18χρονης, η οποία πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο του 19χρονου, επιβεβαίωσε το γεγονός μιλώντας στον ΑΝΤ1. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ένας φίλος του, 23 ετών.

«Το Σάββατο πριν τον πιάσουν είχε πάει βόλτα με μία κοπέλα. Μου είπε ότι το Σάββατο ήταν στον Ευαγγελισμό, και κάνει ο 19χρονος, “πάμε βόλτα”. Η κοπέλα είπε “εντάξει, πάμε” και πήγαν στην παραλία “Έλλη”. Εκεί έγινε ό,τι έγινε και μετά την πήγαν στο “Ενυδρείο”. Ήρθε και ένας άλλος μετά, δεν μπορώ να πω το όνομά του, έγινε ό,τι έγινε και μετά την άφησαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έγινε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της άτυχης φοιτήτριας, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, στις 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά την ψάχνουν. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη, η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο. Να υπενθυμίσουμε πως το κινητό του 21χρονου θύματος μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές της κοπέλας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους, είχαν πει πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της 21χρονης είναι μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί καν σε ένα ποτήρι κρασί.

Διαβάστε ΕΔΩ όσα αποκάλυψε φίλος του 19χρονου κατηγορούμενου για τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν τη μοιραία νύχτα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα