Δολοφόνος οδηγών ταξί: Οι μαρτυρίες, τα αποτυπώματα και τα μπλόκα της αστυνομίας

ΤΑΞΙ  
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
ΤΑΞΙ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI EUROKINISSI

Δεν εντοπίστηκαν ίδια αποτυπώματα και DNA στα δύο ταξί που “χτύπησε” ο μανιακός της Κηφισιάς. Περίπου 10 οδηγοί ταξί έχουν δώσει περιγραφή ενός νεαρού με κουκούλα που ήθελε την ίδια κοντινή διαδρομή

Φουντώνει το θρίλερ γύρω από την υπόθεση του σειριακού δράστη που 'χτύπησε' δύο οδηγούς ταξί στο ίδιο σημείο στην Κηφισιά, αφήνοντας τον 32χρονο, τραυματία, με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και τον δεύτερο νεκρό με δύο σφαίρες στον κρόταφο.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή γενετικά υλικά που να κάνουν “ζευγάρι” που να είναι κοινά δηλαδή ανάμεσα στα δύο ταξί στα οποία επιβιβάστηκε ο δολοφόνος, τουλάχιστον από τις μέχρι στιγμής αναλύσεις. Αυτό για τους αστυνομικούς μεταφράζεται με δύο τρόπους.

Είτε στο δεύτερο χτύπημα, που ο μανιακός δράστης σκότωσε τον άτυχο 52χρονο, φορούσε γάντια και ήταν πολύ πιο προσεκτικός από την πρώτη φορά, είτε και τις δυο φορές, φόρεσε γάντια...

Την ίδια ώρα, εξετάζονται τουλάχιστον 10 μαρτυρίες οδηγών ταξί που φέρονται να έχουν αναφέρει στους αστυνομικούς πως έχουν επιβιβάσει έναν νεαρό άντρα στο αυτοκίνητό τους με αθλητική περιβολή, φούτερ με κουκούλα κλπ. που τους ζήτησε την ίδια διαδρομή..., δηλαδή μέχρι την οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Η αστυνομία πραγματοποιεί συνεχώς μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή ενώ τελικά αποτελέσματα από τις αναλύσεις του πλήθους του υλικού που έχει συλλεχθεί από κλειστά κυκλώματα της περιοχής αλλά και τα τελικά αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια αναμένονται την άλλη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία οδηγού ταξί: Ίδιο το όπλο στις δύο επιθέσεις στην Κηφισιά

Τρεις σφαίρες στο κεφάλι δέχθηκε ο πρώτος οδηγός ταξί και επέζησε

Άγνωστος επιβιβάζεται σαν πελάτης ταξί στην Κηφισιά και πυροβολεί τους οδηγούς

Κηφισιά: Πυροβόλησαν και σκότωσαν οδηγό ταξί

Δολοφόνος οδηγών ταξί: Το παρελθόν των θυμάτων ερευνά η αστυνομία

SHARE:

24Media Network