Δραπέτης φυλακών προσποιούνταν για 17 χρόνια τον τραγουδιστή με πλαστά στοιχεία

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ο 45χρονος άντρας εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών στην Ομόνοια όπου δήλωσε πλαστά και ανύπαρκτα στοιχεία-Προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατά τον δακτυλοσκοπικό έλεγχο προέκυψε πως είχε καταδικαστεί για απάτες και ήταν δραπέτης των Φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002 όταν δεν επέστρεψε ύστερα από άδεια που έλαβε.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ύστερα από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών στην Ομόνοια, ένας 45χρονος Έλληνας που ήταν δραπέτης Φυλακών επί 17 χρόνια και έκτοτε προσποιούνταν και εμφανιζόταν ως τραγουδιστής και ως δήθεν δημοσιογράφος με πλαστά στοιχεία.

Ο 45χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς πλαστά και ανύπαρκτα στοιχεία. Στη συνέχεια, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατά τον δακτυλοσκοπικό έλεγχο προέκυψε πως είχε καταδικαστεί για απάτες και ήταν δραπέτης των Φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002 όταν δεν επέστρεψε ύστερα από άδεια που έλαβε, ενώ το 2003 καταδικάστηκε ερήμην και για άλλη υπόθεση με απάτες.

Έκτοτε κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία αλλά κάθε άλλο παρά κρυβόταν… Εν τέλει ο 45χρονος συνελήφθη μετά τον τυχαίο έλεγχο που του έγινε και πλέον θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων για τις οποίες έχει καταδικασθεί.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network