Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού

Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού
Αστυνομικοί στις φυλακές Κορυδαλλού Eurokinissi

Βρέθηκαν στιλέτο, ποσότητες ναρκωτικών έτοιμες προς διακίνηση, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα. Τρεις συλλήψεις

Ειδική δράση για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός των Φυλακών, πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ και αστυνομικού σκύλου, στο Ψυχιατρικό Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν ένας 38χρονος Έλληνας και δύο αλλοδαποί, ένας Γεωργιανός και ένας Αλβανός, ηλικίας 38 και 39 ετών, έγκλειστοι του Καταστήματος Κράτησης, για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο κελί του 39χρονου Αλβανού, 19 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη βάρους 9,7 γραμμαρίων, στιλέτο, το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, στο κελί του 38χρονου Έλληνα, συσκευασία περιέχουσα κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και στο κελί του 38χρονου Γεωργιανού, συσκευασία περιέχουσα κάνναβη και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Όσα κατασχέθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα