Εφοπλιστής έπεσε θύμα αρπαγής, ληστείας και ξυλοδαρμού στην παραλιακή

Εφοπλιστής έπεσε θύμα αρπαγής, ληστείας και ξυλοδαρμού στην παραλιακή

Οι δράστες τον πήγαν από την περιοχή του Πειραιά έως την Βάρκιζα όπου τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν ενώ το πήραν το πολυτελές του τζιπ. Λίγο πιο κάτω βρέθηκε καμμένο

Ένα περίεργο περιστατικό αρπαγής, ληστείας και ξυλοδαρμού σε βάρος ενός Σύρου ιδιοκτήτη ναυτιλιακής εταιρείας που διαδραματίστηκε τη νύχτα, ερευνά η Ασφάλεια Πειραιά.

Το περιστατικό ξεκίνησε από τον Πειραιά όπου άγνωστοι δράστες επιβιβάστηκαν με την βία εντός του πολυτελούς τζιπ μάρκας Lexus του θύματος και με την συνοδεία και άλλου Ι.Χ. στο οποίο βρίσκονταν συνεργοί τους, τον μετέφεραν στην περιοχή της Βάρκιζας.

Εκεί τον χτύπησαν πολύ άσχημα και είτε τον εγκατέλειψαν είτε κατάφερε από μόνος του να βγει από το αυτοκίνητο. Στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα κοντά στο Ribas βρέθηκε καμένο το Lexus.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ έρευνα πραγματοποιείται από την Ασφάλεια Πειραιά τόσο για να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα των δραστών και αν πρόκειται για απόπειρα απαγωγής, ληστεία ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
 

SHARE: