Η παπαδιά και ο εραστής της πίσω από το φόνο του ιερέα

Η παπαδιά και ο εραστής της πίσω από το φόνο του ιερέα
Δολοφονία 52χρονου ιερέαστη διασταύρωση της Κρέστενας Ηλείας λίγο μετά τις 12 και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2012. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κίνητρο των δραστών δεν ήταν η ληστεία. Το χρονικό της δολοφονίας Ο ιερέας, σταμάτησε για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ στην διασταύρωση της Κρέστενας και άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στο αμάξι επέβαινε και η σύζυγος του ιερέα η οποία μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Κρέστενας. (EUROKINISSI/ilialive.gr) Eurokinissi

Έγκλημα πάθους φαίνεται πως ήταν η δολοφονία του 52χρονου ιερέα στην Ηλεία. Πώς οι αρχές οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία, πίσω από την οποία, βρίσκεται όπως όλα δείχνουν η σύζυγός του και ο εραστής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247, για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα έχουν προσαχθεί η 43χρονη σύζυγος του κι ένας 40χρονος Έλληνας, που φέρεται να του έστησε “καρτέρι” με τη μηχανή  και τον “γάζωσε” με οχτώ σφαίρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του ιερέα διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο, δράστη της δολοφονίας του ιερέα, που διατηρούσε και ταβέρνα στην περιοχή.

Εξετάζεται η συμμετοχή και ενός τρίτου προσώπου, το οποίο ανέφερε στην κατάθεσή της η σύζυγος του ιερέα.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες στην υπόθεση, από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκονται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η σύζυγος του ιερέα υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή της και γύρω στα  ξημερώματα της Τρίτης φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή της στο έγκλημα.

Η εν ψυχρώ δολοφονία

Υπενθυμίζεται, ότι η δολοφονία του ιερέα στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Δευτέρας, αρχικώς είχε αποδοθεί στην προσπάθεια των δραστών να ληστέψουν το θύμα, όμως γρήγορα φάνηκε, πως οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Ο ιερέας είχε μεταβεί με τη σύζυγό του στην περιοχή της Ζαχάρως, όπου έκανε ανάληψη χρημάτων από υποκατάστημα Τράπεζας.

Κατευθυνόμενος στη συνέχεια προς Πύργο, σταμάτησε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε, καθώς η σύζυγός του προφασίστηκε προσωπική της ανάγκη.

Μόλις η ίδια απομακρύνθηκε, εμφανίστηκαν δύο άντρες σε μοτοσικλέτα, όπου εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον ιερέα και τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσικλέτα τους.

Η σύζυγός του μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Κρεστένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα