Έγκλημα στα Χανιά: Παραδέχτηκε εμμέσως την πράξη του ο Νορβηγός στον γιο του θύματος

Έγκλημα στα Χανιά: Παραδέχτηκε εμμέσως την πράξη του ο Νορβηγός στον γιο του θύματος

Με πλήθος από μαχαιριές σκότωσε την σύντροφό του και με μοιραία πλήγματα στον λαιμό-Εξαφανίστηκε αμέσως μετά την πράξη του όμως την Κυριακή κάλεσε στο τηλέφωνο τον μεγάλο γιο του θύματος και του παραδέχτηκε εμμέσως την πράξη του

Συνεχίζονται οι αναζητήσεις της Ασφάλειας Χανίων για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βασικού υπόπτου για τη φρικτή δολοφονία σε βάρος της 54χρονης Ελληνίδας, στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά Χανίων, στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον 47χρονο Νορβηγό σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα την περασμένη Κυριακή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα κάλεσε στο τηλέφωνο τον 35χρονο γιο της και του παραδέχτηκε εμμέσως την πράξη του, κατηγορώντας μάλιστα για τις ενέργειές του το ίδιο το θύμα.

Το θύμα έφερε απανωτά πλήγματα με μαχαίρι στο σώμα και κυρίως στον λαιμό που ήταν και τα θανάσιμα, ενώ ο χρόνος θανάτου της, λόγω και του ψύχους στην οικία υπολογίστηκε περίπου 2-3 ημέρες πριν τον εντοπισμό της την Κυριακή.

Πιο πιθανή ημέρα θεωρείται η προηγούμενη Τετάρτη, όταν το θύμα και μητέρα τριών παιδιών εκ των οποίων τα δύο ανήλικα, κάλεσε τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο έμεναν και τα παιδιά και τον ενημέρωσε για τα βίαια ξεσπάσματα του Νορβηγού συντρόφου της. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε μαζί του και ο Νορβηγός των καθησύχασε αποδίδοντας την αντίδραση της 54χρονης σε δικές της υπερβολές.

Η ίδια ενημέρωσε εκ νέου τον πρώην σύζυγό της και είπε πως ο Νορβηγός κρατούσε και μαχαίρι και κάπου εκεί σταματάει η επικοινωνία με την οικογένειά της, μέχρι που ο ίδιος ο φερόμενος δράστης κάλεσε τον γιο του θύματος.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα της Ασφάλειας Χανίων δεν έχει προκύψει το συγκεκριμένο άτομο να έχει καταφέρει να διαφύγει από το νησί αεροπορικώς ή με πλοίο της γραμμής και έτσι οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στην Κρήτη, με τους αστυνομικούς να σαρώνουν το νησί για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, καθώς φαίνεται να έχει διαφύγει με το αυτοκίνητο του θύματος.

Θύμα και φερόμενος δράστης ήταν σύντροφοι το τελευταίο 1,5 χρόνο και η σχέση τους ήταν εκρηκτική με συχνούς τσακωμούς, αποτέλεσμα επίσης συχνής και υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από τον Νορβηγό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα