Θεσσαλονίκη: Είδε σε “ζωντανή μετάδοση” τη διάρρηξη στο σπίτι της

Θεσσαλονίκη: Είδε σε “ζωντανή μετάδοση” τη διάρρηξη στο σπίτι της
Ληστής φαίνεται σε κάμερα ασφαλείας (ΦΩΤΟ Αρχείου) 123rf

Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη, είχε εγκαταστήσει κάμερες στο σπίτι της και είδε live τους διαρρήκτες που είχαν μπει μέσα. Βρήκε την ψυχραιμία να καλέσει την αστυνομία

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από κλήση που δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σχετικά με ύποπτες κινήσεις ατόμων σε διαμέρισμα στην περιοχή Χαριλάου οδήγησε στον εντοπισμό και την σύλληψη δύο διαρρηκτών.

Πρόκειται για έναν 43χρονο Γεωργιανό και έναν 28χρονο ομογενή από την Γεωργία σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, 42χρονη ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στην περιοχή αντιλήφθηκε πρωινές ώρες χθες μέσω κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού που είχε στην οικία της, ότι λάμβανε χώρα κλοπή εντός του διαμερίσματος, από δύο άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια είχε εγκαταστήσει κάμερες στο σπίτι της και είδε σε «ζωντανή μετάδοση» τους διαρρήκτες που είχαν εισέλθει σε αυτό με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία και να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους καταδίωξαν πεζή.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο εισήλθαν με τη χρήση αντικλειδιού σε έξι διαμερίσματα στις περιοχές Χαριλάου και Ανάληψης από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και χρηματικά ποσά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα