Έκλεψε αυτοκίνητο από πάρκινγκ στον Πειραιά και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα

Έκλεψε αυτοκίνητο από πάρκινγκ στον Πειραιά και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός που προκάλεσε αναστάτωση περίπου μισή ώρα μετά τις 4 το απόγευμα στο πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά. Ο δράστης έκλεψε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα.

Αναστάτωση προκλήθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις τέσσερις, επί της οδού Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στο πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα από τον σταθμό ΗΣΑΠ στον Πειραιά, όταν ένας αλλοδαπός έκλεψε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο από το πάρκινγκ που ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει το κλειδί στη μίζα για να το πάρουν οι υπάλληλοι.

Στη συνέχεια, επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε άλλα επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι υπάλληλοι του πάρκινγκ τον καταδίωξαν πεζή και στο μεταξύ έφτασαν και αστυνομικοί στο σημείο που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Η καταμέτρηση για τις ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα συνεχίζεται και ενδεχομένως να αυξηθεί ο αριθμός όσων υπέστησαν φθορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα