Εκτέλεση στο Γαλάτσι: Ανιψιός του “Κεφάλα” που δολοφονήθηκε τον Μάϊο το θύμα

Εκτέλεση στο Γαλάτσι: Ανιψιός του “Κεφάλα” που δολοφονήθηκε τον Μάϊο το θύμα
NEWS 24/7

Ο θείος του πυγμάχου που έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στο Γαλάτσι, είχε γίνει και εκείνος στόχος μαφιόζικης εκτέλεσης τον περασμένο Μάιο έξω από καντίνα στην Μεταμόρφωση

Συνεχίζεται όπως όλα δείχνουν ο κύκλος του αίματος που άνοιξε από τον περασμένο Μάϊο στην Μεταμόρφωση, όταν ο γνωστός παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, Μιχάλης Καπίρης, γνωστός και ως “Κεφάλας” έπεσε νεκρός από μαφιόζικη εκτέλεση έξω από καντίνα.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο Χ.Κ. και εκείνος πυγμάχος της ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση «καρμπόν» με αυτή του θείου του, από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σταμάτησαν μπροστά του, έξω από το γυμναστήριο επί της οδού Εκάβης 39, στο Γαλάτσι και τον εκτέλεσαν με τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.

Το αποτέλεσμα της εν ψυχρώ επίθεσης που παραπέμπει σε μαφιόζικο χτύπημα, ήταν να σωριαστεί αιμόφυρτος ο άντρας στον δρόμο και να καταλήξει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χ.Κ. θεωρείτο από τις Αρχές στενός συνεργάτης του θείου του και μοιραία διάδοχός του μετά την δολοφονία του.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας που απέκλεισε την περιοχή και άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που διερευνούν την υπόθεση, ως πιθανή συνέχεια των μαφιόζικων χτυπημάτων που ενδεχομένως έχουν ως στόχο την επικράτηση στα Βόρεια Προάστια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα