Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι: “Ακούσαμε 5 πυροβολισμούς” λένε αυτόπτες μάρτυρες στο NEWS 24/7

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι: “Ακούσαμε 5 πυροβολισμούς” λένε αυτόπτες μάρτυρες στο NEWS 24/7
Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι Eurokinissi

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα περίπου 35 χρόνων έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας, στο Γαλάτσι. Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Αναστάτωση επικράτησε στη γειτονιά του Γαλατσίου όπου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 6/12 έπεσε νεκρός απο πυρά αγνώστων ένας άνδρας περίπου 35 χρόνων.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στο NEWS 24/7 “ακούσαμε πέντε πυροβολισμούς, βγήκαμε έξω και είδαμε τον άνθρωπο νεκρό”. Κατά τους ίδιους, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι  πυροβόλησαν τον άνδρα την ώρα που έμπαινε στο γυμναστικό σύλλογo πυγμαχίας, επί της οδού Εκάβης.

NEWS 24/7

 

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

NEWS 24/7

Το χρονικό

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο Χ.Κ. και εκείνος πυγμάχος της ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση «καρμπόν» με αυτή του θείου του, από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σταμάτησαν μπροστά του, έξω από το γυμναστήριο επί της οδού Εκάβης 39, στο Γαλάτσι και τον εκτέλεσαν, ανοίγοντας πυρ.

Το αποτέλεσμα της εν ψυχρώ επίθεση ήταν να σωριαστεί αιμόφυρτος ο άντρας στον δρόμο και να καταλήξει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χ.Κ. θεωρείτο από τις Αρχές στενός συνεργάτης του θείου του και μοιραία διάδοχός του μετά την δολοφονία του.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας που απέκλεισε την περιοχή.

NEWS 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα