Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση Γριβέας - Βάτσικα. Υπόθεση μηνών η έκδοση τους στην Ελλάδα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση Γριβέας - Βάτσικα. Υπόθεση μηνών η έκδοση τους στην Ελλάδα

Στις 3 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν Γριβέας - Βάτσικα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Αφέθηκαν ελεύθεροι από το Westiminster του Λονδίνου. Διαβάστε τους περιοριστικούς όρους που τους επιβλήθηκαν για την υπόθεση ΤΤ

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους άφησε τον Κυριάκο Γριβέα και την σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα, το αρμόδιο ειρηνοδικείο του Westiminster του Λονδίνου, στο οποίο παραπέμφθηκαν μετά τη σύλληψη τους από τις βρετανικές αρχές για την υπόθεση των δανείων του ΤΤ.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο ειρηνοδίκης επέβαλε χρηματική εγγύηση 50.000 λιρών (100.000 λίρες) στον καθένα, ενώ τους ζήτησε να παραδώσουν τα διαβατήρια των ιδίων και των δυο παιδιών τους.

Επίσης, θα πρέπει να παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και θα πρέπει να έχουν τα τηλέφωνά τους ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο ώστε να απαντούν σε κάθε κλήση των βρετανικών αρχών.

Νέα παρουσία τους στο ειρηνοδικείο ορίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου.

Παρότι, οι ελληνικές αρχές έσπευσαν να ζητήσουν την έκδοσή τους στη χώρα μας, φαίνεται ότι η διαδικασία θα τραβήξει σε μήνες όπως επεσήμαναν και δικαστικές αρχές στη βρετανική πρωτεύουσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλα
SHARE:

24Media Network