Έληξε το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου. Έπεισε έναν από τους δράστες να παραδοθεί

Έληξε το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Μ. Καραμολέγκου. Έπεισε έναν από τους δράστες να παραδοθεί
ΑΘΗΝΑ-Απαγωγή επιχειρηματία έγινε χθες βράδυ στον Γέρακα (φωτογραφία) την ώρα που επέστρεφε σπίτι του στην Παλαιά Πεντέλη.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Εντοπίστηκε σώος ο επιχειρηματίας Μ. Καραμολέγκος, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής. Δύο συλλήψεις. Το χρονικό της υπόθεσης

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των αρτοσκευασμάτων, Μανόλη Καραμολέγκου, η οποία έγινε αργά τη νύχτα της Τρίτης και σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία.

Ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε  μαζί με έναν από τους απαγωγείς του στο Αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας και από εκεί μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα πάντως με τις έως τώρα πληροφορίες, ο απαχθείς κατάφερε να πείσει έναν από τους δράστες (Μολδαβό), που είχε τον ρόλο να τον επιτηρεί στο σημείο, όπου τον είχαν οδηγήσει μετά την απαγωγή, ότι η Αστυνομία μέσω τηλεφώνων τούς είχε εντοπίσει και ήταν όλοι υπό παρακολούθηση.

Γι αυτό, το καλύτερο που είχαν να κάνουν, ήταν να παραδοθούν. Έτσι ο δράστης – φρουρός του δέχθηκε να μεταβούν μαζί στο Τμήμα της Κερατέας, όπου αμφότεροι εξετάζονται.

Οι δράστες φέρεται ότι εργάζονταν για τον επιχειρηματία και έτσι κατάφερε να πείσει τον έναν να παραδοθεί.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ακόμα ένας από τους δράστες, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο “εγκέφαλος” της απαγωγής, είναι Έλληνας και πρώην εργαζόμενος του κ. Καραμολέγκου.

Πώς έγινε η απαγωγή

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οι απαγωγείς, περί τις 11 τη νύχτα, εγκλώβισαν με δύο αυτοκίνητα εκείνο του επιχειρηματία, στα σύνορα Γέρακα – Πέντελης, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, στην Πεντέλη.

Για να τον σταματήσουν χρησιμοποίησαν “τέχνασμα”, αφήνοντας μια μηχανή στο δρόμο και σκηνοθετώντας “τροχαίο ατύχημα”.

Ακολούθως, με την απειλή όπλων τον επιβίβασαν σε ένα από τα οχήματα, που χρησιμοποίησαν, και τον μετέφεραν στο σημείο, όπου τον κρατούσαν όμηρο, στην περιοχή των Μεσογείων.

Είχαν απειλήσει ότι θα κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα, αν δεν τηρηθεί μυστικότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση με τη διαρροή της πληροφορίας στα ΜΜΕ.

Ακολούθησαν δραματικές ώρες, ωστόσο η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, ματαίωσε τα σχέδιά τους.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, αναμένονται ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα