Εννέα συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στο Καλοχώρι

Οικογενειακό έγλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, σήμερα 14/10/2017. Μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγο της, φαίνεται πως σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωής της (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Οικογενειακό έγλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, σήμερα 14/10/2017. Μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγο της, φαίνεται πως σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωής της (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Μετά το επεισόδιο, ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε από φίλους του στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του αιματηρού επεισοδίου μεταξύ νεαρών χθες στο Καλοχώρι, που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου από αιχμηρό αντικείμενο.

Μέχρι στιγμής, έχουν προσαχθεί και συλληφθεί εννιά άτομα στα πλαίσια των ερευνών. Ανάμεσα τους βρίσκονται Έλληνες, ομογενείς και Αλβανοί.

ADVERTISING

Μετά την αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία Καλοχωρίου, ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε από φίλους του στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: Voria

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 22χρονος ύστερα από συμπλοκή στο Καλοχώρι

SHARE:

24Media Network