Μικρή Άννυ: Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος

Μικρή Άννυ: Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος

Προθεσμία προκείμενου να απολογηθεί τη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε η μητέρα της μικρής. Έντονες αποδοκιμασίες από πλήθος κόσμου. Στη φυλακή ο 27χρονος παιδοκτόνος

Στις φυλακές της Κέρκυρας θα μεταφερθεί τελικώς ο 27χρονος παιδοκτόνος. Η αρχική εισαγγελική παραγγελία ήταν για τις φυλακές Τρικάλων, ωστόσο, μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τις εισαγγελικές αρχές ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα, όπου ήδη έχει ετοιμαστεί κελί για να κρατηθεί μόνος του και να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας.

Η μεταγωγή του αναμένεται να γίνει την Τετάρτη και μέχρι τότε θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ.

Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Νωρίτερα, οι γονείς της μικρής Άννυ οδηγήθηκαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, ενώ πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο στο προαύλιο χώρο και καταφέρθηκε εναντίον του ζευγαριού.

“Κτήνος”, “κάθαρμα” και “γομάρι” φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο καθώς το πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο, οι οποίες οδήγησαν τους κατηγορουμένους στον εισαγγελέα για το θάνατο της τετράχρονης. Το ζευγάρι στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή. Η μητέρα της μικρής ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Πέμπτη.

Ο 27χρονος, βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Ο πατέρας θεωρείται από την αστυνομία υπεύθυνος για το θάνατο και την εξαφάνιση της σορού του άτυχου κοριτσιού, ενώ η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατό του. Τ

Την ίδια στιγμή, φρίκη έχει προκαλέσει η ψυχραιμία του παιδοκτόνου, ο οποίος δήλωνε φίλος και όχι ο πατέρας της μικρής Άννυ. Ο πατέρας προσποιούνταν στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε τίποτα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα