Συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας βιασμού σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια

Συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας βιασμού σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Ο 26χρονος Μαροκινός που αναζητείτο με ένταλμα, εντοπίστηκε να περιφέρεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από περιπολία της ΟΠΚΕ, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 26χρονος Μαροκινός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα βιασμού και ληστεία σε βάρος δημοσιογράφου, στα μέσα Ιουλίου, στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου της είχε επιτεθεί μαζί με έναν Αιγύπτιο συνεργό του, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της.

Ο 26χρονος Μαροκινός εντοπίστηκε χθες τα χαράματα να περιφέρεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από περιπολία της ΟΠΚΕ, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε εντοπιστεί και συλληφθεί ο τσιλιαδόρος του και συνεργός του από την Αίγυπτο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως επίσης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί και ο Μαροκινός όταν συνελήφθη στην περιοχή στις αρχές Ιουλίου με μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 26χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα βιασμού και ληστεία, πράξεις που τελέστηκαν απογευματινές ώρες της 14 Ιουλίου 2022 σε βάρος ημεδαπής στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, απογευματινές ώρες της 14 Ιουλίου 2022, στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ακόμη ένας αλλοδαπός (21 ετών) σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία για συνέργεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ληστεία.

Ο 26χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα