Εντοπίστηκε ο δολοφόνος του νεαρού Πακιστανού στον Βοτανικό λίγο πριν διαφύγει από την χώρα

Εντοπίστηκε ο δολοφόνος του νεαρού Πακιστανού στον Βοτανικό λίγο πριν διαφύγει από την χώρα
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση δολοφονίας του 18χρονου Πακιστανού στον Βοτανικό - Δράστης είναι ένας 24χρονος Αφγανός, ο οποίος και συνελήφθη.

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 18χρονου Πακιστανού, η οποία διαπράχθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, στον Βοτανικό.

Ο 18χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, βραδινές ώρες, στις 26 Ιουνίου, σε δρόμο στην περιοχή του Βοτανικού. Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία βαρειών κακώσεων που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι 24χρονος Αφγανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα, στο χώρο εργασίας τους, σε μεταφορική εταιρεία της περιοχής που εργάζονταν.

Για τον εντοπισμό του δράστη, εκδηλώθηκαν αναζητήσεις σε όλη την Επικράτεια και προ του κινδύνου διαφυγής του από τη χώρα, ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές.

Αποτέλεσμα αυτών των δράσεων ήταν να εντοπισθεί από Μικτό Συνεργείο Ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, εντός λεωφορείου στο σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

Ο 24χρονος προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα