Επίδοξος κλέφτης τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένο κατά την διαφυγή του

Επίδοξος κλέφτης τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένο κατά την διαφυγή του
Περιπολικό Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο Γεωργιανός δράστης αποπειράθηκε να αρπάξει χρήματα από το συρτάρι γραφείου τελετών στα Πατήσια, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και ακολούθησε συμπλοκή και κατά την διαφυγή του έσπρωξε στο πεζοδρόμιο έναν 85χρονο, τον έριξε με δύναμη στο κράσπεδο και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι κατά την διάρκεια απόπειρας κλοπής σε Γραφείο Τελετών, επί της οδού Αχαρνών 290, στα Πατήσια.

Ένας Γεωργιανός κακοποιός εισέβαλε στο Γραφείο Τελετών και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από το συρτάρι του γραφείου, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και ακολούθησε συμπλοκή μέσα στο κατάστημα.

Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει και στην προσπάθειά του να διαφύγει, έσπρωξε με δύναμη έναν περαστικό 85χρονο στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω και να τραυματιστεί σοβαρά στο κράσπεδο.

Ο δράστης συνέχισε να τρέχει και τον καταδίωξαν περίοικοι που στο μεταξύ είχαν καλέσει και την Άμεση Δράση και λίγο πιο πάνω επί της οδού Σερίφου, κατάφεραν περίοικοι και προστρέξαντες αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα