Επίθεση εις βάρος μεταναστών στην Καλλιθέα

Επίθεση εις βάρος μεταναστών στην Καλλιθέα

Επίθεση σε βάρος δύο μεταναστών στην Καλλιθέα

Δύο μετανάστες έγιναν θύματα επίθεσης στη συμβολή των οδών Αριστείδου και Χαροκόπου στην Καλλιθέα.

Εξαμελής ομάδα επιτέθηκε σε Αιγύπτιο ψαρά αλλά και σε έναν Πακιστανό μικροπωλητή. Ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ όπως καταγγέλλει ο Πακιστανός μικροπωλητής, οι χρυσαυγίτες του έκλεψαν και την τσάντα όπου είχε τα χρήματά του.

Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας πραγματοποίησε συγκέντρωση στην λαϊκή αγορά και κατήγγειλε την επίθεση, ενώ σε ανακοίνωσή της δηλώνει πως: “δεν θα αφήσουμε κανένα φασίστα, κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το ρατσιστικό δηλητήριο στις γραμμές της εργατικής τάξης”.

Σχόλιο για το περιστατικό έκανε και το ΚΚΕ.

"Το ΚΚΕ καταγγέλλει την δολοφονική άνανδρη επίθεση οργανωμένης ομάδας τραμπούκων με τα διακριτικά και τον τρόπο δράσης της "Χρυσής Αυγής", οι οποίοι ξυλοκόπησαν άγρια και λήστεψαν μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας, στέλνοντας έναν σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Η ναζιστική δράση και τρομοκρατία της "Χρυσής Αυγής" πρέπει να συναντήσει την όλο και πιο αποφασιστική καταδίκη των εργαζόμενων, της νεολαίας, του λαού.

Το ταξικό εργατικό λαϊκό κίνημα που αντιπαλεύει τα μονοπώλια και την εξουσία τους μπορεί να αντιμετωπίσει, να κόψει τη φόρα και στις φασιστικές ομάδες και στους μηχανισμούς του συστήματος που τις στηρίζουν". 

Φωτό: 902.gr

SHARE:

24Media Network