Έβρος: Τούρκοι έπιασαν Έλληνα που σκότωσε, τεμάχισε άνθρωπο και αποφυλακίστηκε

Ο Έβρος όπως φαίνεται από σημείο κοντά στο Διδυμότειχο
Ο Έβρος όπως φαίνεται από σημείο κοντά στο Διδυμότειχο AP

Είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους και δεν είχε δικαίωμα εξόδου από την χώρα - Πέρασε παράνομα τα σύνορα με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις τουρκικές Αρχές - Θα εκδοθεί πίσω στην Ελλάδα

Είχε σκοτώσει, τεμαχίσει και τοποθετήσει τα μέλη του θύματος του σε ένα τσουβάλι την δεκαετία του 90, ο Έλληνας Μ.Α. από την Ορεστιάδα, που συνελήφθη στον Έβρο από τις τουρκικές Αρχές για παράνομη είσοδο στην χώρα τους.

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε 20 έτη και φυλακιστεί. Μόλις συμπλήρωσε τα μισά χρόνια κάθειρξής του αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και βεβαίως υπό την προϋπόθεση απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Καθώς όμως μέλη της οικογένειάς του ζούσαν στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας, ήθελε να τους επισκεφτεί. Είχε δοκιμάσει νόμιμα, αλλά δεν του επιτράπηκε και έτσι επιχείρησε να φτάσει στην Ανδριανούπολη με παράνομο είσοδο στην γειτονική χώρα, που είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψή του.

Πλέον, αφού ενημερώθηκαν σχετικά οι ελληνικές Αρχές από τις αντίστοιχες τουρκικές ακολουθείται η διαδικασία για την απέλασή του και την επιστροφή του πίσω στην χώρα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network