Εξάρχεια: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών

Εξάρχεια: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 4 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης-Το οικονομικό όφελος, που θα αποκόμιζε η οργάνωση από τη διάθεση των κατασχεθέντων, υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αθηνών, εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών, που δρούσε στην Πλατεία Εξαρχείων και στους πέριξ δρόμους.

Συνελήφθησαν, μετά από επιχείρηση, με την συνδρομή και Αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις Έλληνες, ηλικίας 32, 32 και 42 ετών και μία 33χρονη Ελληνίδα, μέλη της οργάνωσης. Αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Εξάρχεια: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών, αναφορικά με την δράση εγκληματικού δικτύου, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούντο στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων, καθώς και στους πέριξ δρόμους, ταυτοποίησε τα μέλη του κυκλώματος και πιστοποίησε την εγκληματική τους δράση.

Επίσης, εξακριβώθηκαν οι χώροι που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση, επανατυποποίηση και ζύγιση των ναρκωτικών, καθώς και σημεία περαιτέρω διακίνησης τους στην περιοχή των Εξαρχείων.

Εξάρχεια: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών

Από τις ενεργηθείσες έρευνες σε οικίες και χώρους αποθήκευσης ναρκωτικών (καβάτζες), καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 47.494 γραμμ., ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 1.406 γραμμ., ποσότητα κοκαΐνης βάρους 574 γραμμαρίων, 2.000 δισκία ECSTASY, 88 φιαλίδια με έλαιο κάνναβης, φιαλίδιο με MDMA και 11 ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.180 ευρώ, μαχαίρι, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 14 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, 2 τρίφτες κάνναβης, διάφορα κλειδιά, έγγραφα και σημειώσεις, I.X. αυτοκίνητο και 3 μοτοσικλέτες. Το οικονομικό όφελος, που θα αποκόμιζε η οργάνωση από τη διάθεση των κατασχεθέντων, υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ναρκωτικά
SHARE: