Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών με δεκάδες χτυπήματα σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ EUROKINISSI

Οι δράστες έσπαγαν τους αφαλούς στις κλειδαριές, στις εισόδους των σπιτιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν-Έχουν ταυτοποιηθεί 26-30 περιπτώσεις ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που αποτελείτο από Γεωργιανούς, οι οποίοι είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Αττική, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο και είναι υπεύθυνοι για δεκάδες περιπτώσεις.

Οι δράστες έσπαγαν τους αφαλούς στις κλειδαριές, στις εισόδους των σπιτιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν. Έως τώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 26-30 περιπτώσεις ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί. Για την υπόθεση θα ακολουθήσει επίσημη και αναλυτική παρουσίαση το μεσημέρι στην Ασφάλεια Αττικής.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network