Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του γιου παράγοντα του Άρη Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του γιου παράγοντα του Άρη Θεσσαλονίκης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ, τρεις εκ των οποίων συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Η πολύμηνη και ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 22χρονου σήμερα γιου παράγοντα του Άρη Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2018, έξω από την πυλωτή της πολυκατοικίας που διέμενε.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις Έλληνες και οπαδοί του ΠΑΟΚ, ηλικίας 24, 22, 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν ισάριθμα Εντάλματα Σύλληψης από την Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις εξ αυτών, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες στις 12 Ιουνίου 2018, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού αντικείμενου, σε βάρος του 22χρονου με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο τραυματίας διεκομίσθη σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύτηκε.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα