Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 37χρονου πριν 3 χρόνια στην Μάνδρα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 37χρονου πριν 3 χρόνια στην Μάνδρα
Περιπολικό της ΕΛΑΣ, φωτογραφία αρχείου Nikos Libertas / SOOC

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας 37χρονου τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Μάνδρα οδηγήθηκε η ΕΛΑΣ μετά από πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του ενός 37χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε την 7-9-2018 σε ρέμα στην περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος επήλθε συνεπεία βαρύτατης κάκωσης κεφαλής, συνεπεία πλήξεως δια θλώντος-αμβλέως οργάνου.

Από την πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ένας 26χρονος Έλληνας που συνελήφθη. Ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος και ως κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας φέρονται προσωπικές διαφορές.

Ο 26χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστείες, κλοπές, πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Δράστης και θύμα που ήταν χρήστες είχαν διαφορές μεταξύ τους-Ο δράστης πίστευε ότι το θύμα είχε δώσει πληροφορίες για τις παράνομες δραστηριότητές του στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην φυλακή και όταν αποφυλακίστηκε, πήγε τον βρήκε και μετά από συμπλοκή τον σκότωσε.

Φαίνεται πως ο δράστης το εκμυστηρεύτηκε αυτό σε άλλους χρήστες και από στόμα σε στόμα η πληροφορία έφτασε στις Αρχές, τον προσήγαγαν και κατά την εξέτασή του ομολόγησε. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 26χρονος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα