Φιλιππίδης μετά τη σύλληψή του: "Ήμουν στην Τουρκία. Δεν είπα ποτέ ότι ήμουν στις ΗΠΑ"

Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου-Hellenic Postbank  Άγγελος Φιλιππίδης,  με θέμα τα πεπραγμένα της περιόδου.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου-Hellenic Postbank Άγγελος Φιλιππίδης, με θέμα τα πεπραγμένα της περιόδου.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Υποστηρίζει ότι δεν είπε ότι ήταν στις ΗΠΑ και ότι πρόκειται για παρανόηση των ΜΜΕ

Διαψεύδει ότι ήταν στις ΗΠΑ, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, μετά τη σύλληψή του στην Τουρκία.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RealFM, υποστήριξε ότι τα περί ταξιδιού στις ΗΠΑ, ήταν υπόθεση των δημοσιογράφων!

Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος δεν διέψευσε ποτέ όλες αυτές τις μέρες ότι είναι στις ΗΠΑ και επαναλάμβανε ότι μόλις τελειώσει τις δουλειές του θα επιστρέψει για να καταθέσει.

"Είχα ενημερώσει ότι θα έρθω στην Αθήνα τη Δευτέρα το βράδυ. Για κάποιο λόγο με συνέλαβαν και θα έρθω Κυριακή".

Ερωτηθείς για το πού έγινε η σύλληψη, ο κ΄. Φιλιππίδης απάντησε ότι συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες

Πρόσθεσε ότι δεν κρυβόταν στην Τουρκία, αλλά ότι είχε νοικιάσει ξενοδοχείο με το όνομά του και τις κάρτες του.

"Επειδή συνήθως πάω Αμερική, ήταν υπόθεση των δημοσιογράφων ότι πήγα Αμερική. Το ταξίδι μου ήταν στη Μέση Ανατολή, προς Ντουμπάι και Μανίλα και τα ακύρωσα", είπε ο κ. Φιλιππίδης.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης, δήλωσε ότι δεν είναι σε αστυνομικό τμήμα, αλλά σε χώρο, όπου θα καθοριστεί η διαδικασία επιστροφής του στην Ελλάδα.

Α. Βαρλάμης: Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Παρασκευής

Το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που διέμενε συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης, σύμφωνα με τον συνήγορο Αθανάσιο Βαρλάμη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος αναφέρει ότι ο εντολέας του συνελήφθη χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κωνσταντινούπολη.

Τονίζει επίσης ο κ. Βαρλάμης, ότι από το μεσημέρι της Παρασκευής είχε ενημερώσει τον ανακριτή της υπόθεσης του ΤΤ κ. Γ. Ανδρεάδη ότι ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί τη Δευτέρα ενώπιον του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλα
SHARE:

24Media Network