Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων

Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων
Απορρίματα Getty Images/iStockphoto

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος καθώς όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας.

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Χανιά από το απόγευμα της Τρίτης (18/07) καθώς εντοπίστηκε ένα ανθρώπινο κεφάλι σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην περιοχή του Ακρωτηρίου. Το μακάβριο εύρημα φέρεται να το βρήκαν εργαζόμενοι που, σοκαρισμένοι, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος καθώς όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, εκτός κι αν έχει συμβεί κάποιο άλλο ακραίο σενάριο που οδήγησε σε δεύτερο χρόνο στον αποκεφαλισμό.

Μεταξύ άλλων, γίνονται έρευνες και σε άλλους κάδους, σε περίπτωση που εντοπιστούν και άλλα μέλη της σορού. Επίσης γίνεται προσπάθεια να αποσαφηνιστεί, σε ποιο απορριμματοφόρο βρέθηκε το κεφάλι και από ποια διαδρομή είχε περάσει.

Ενώ αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν ότι πρόκειται για γυναικείο κεφάλι, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ανήκει σε άνδρα. Το Zarpanews μεταδίδει ότι το κεφάλι ανήκει σε άνδρα, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής και ότι ο θάνατός του φέρεται να προήλθε περίπου 7 με 10 ημέρες.

Εντοπίστηκαν και άλλα μέλη του άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr βρέθηκαν, σε άλλη σακούλα, τα πόδια του άτυχου άνδρα και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μία πρωτοφανή – για τα δεδομένα των Χανίων – εγκληματική ενέργεια.

Οι Αρχές ψάχνουν να βρουν από ποιο δρομολόγιο προήλθαν τα μέλη του σώματος του άνδρα καθώς συλλέγονται απορρίμματα τόσο από Χανιά όσο και από Ρέθυμνο. Το σίγουρο ήταν, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ΔΕΔΙΣΑ Κώστα Πατεράκη, πως η διαλογή ήταν από κάδο ανακύκλωσης.

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι

“Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων.

Ήδη έχουμε πει αν χρειαστεί να τύχουν ψυχολογικής υποστήριξης και να απέχουν από την εργασία τους για όσο διάστημα χρειαστεί. Στο εργοστάσιο έρχονται απορρίμματα από τον πράσινο κάδο και μπλε. Οι δύο ποσότητες είναι μεγαλύτερες. Η διαλογή ήταν από κάδο ανακύκλωσης. Θα λέγαμε ότι ήταν και παράδοξο να πετάξει κάποιος ανθρώπινα μέλη σε μπλε κάδο. Βρέθηκαν σε αυτό το ρεύμα αποβλήτου” δήλωσε ο κ. Πατεράκης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων από εργαζόμενους της διαδημοτικής επιχείρησης διαχείρισης στερεών αποβλήτων Χανίων, εντοπίστηκε σήμερα (18.07.2023) και ώρα 15.30 ανθρώπινο μέλος (κεφάλι).

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα