Φρίκη στην Αίγινα: Ξυλοκόπησαν 71χρονη και τον ανιψιό της και τους έκαψαν ζωντανούς

Φρίκη στην Αίγινα: Ξυλοκόπησαν 71χρονη και τον ανιψιό της και τους έκαψαν ζωντανούς
Έρευνες από αστυνομικούς στο κρυσφήγετο του Χριστόδουλου Ξηρού στην Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI) Ευρωκίνηση

Σοκάρει το έγκλημα στην Αίγινα. Κυκλοφορούσαν φήμες για κρυμμένες λίρες που είχε στην οικία της η άτυχη γυναίκα και για μετρητά που είχε πάρει ο ανιψιός της, μετά την πώληση ενός σπιτιού, πριν από λίγο καιρό

Πρώτα τους χτύπησαν ανηλεώς σε όλο τους το σώμα μέχρι που άφησαν τα θύματά τους αναίσθητα στο πάτωμα από το ξύλο. Στη συνέχεια, τους έσυραν όπως ήταν αιμόφυρτοι και οι δύο και τους έβαλαν φωτιά, καίγοντάς τους ζωντανούς!

Αυτό ήταν το φρικιαστικό τέλος που είχε η άτυχη 71χρονη στην Αίγινα και ο 44χρονος ανιψιός της από τους δολοφόνους του, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή.

Ο ανιψιός ενδεχομένως συνεπλάκη με τους δράστες με αποτέλεσμα να του επιφέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην άτυχη ηλικιωμένη, της προκάλεσαν κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Και οι δύο είχαν εγκαύματα στους πνεύμονες που αποδεικνύει ότι ήταν ζωντανοί όσο καίγονταν και εισέπνευσαν τις φλόγες!

Οι ληστές δεν άφησαν κυριολεκτικά τίποτα όρθιο στο σπίτι, αν και παραμένει άγνωστη η λεία τους. Υπήρχαν φήμες στο νησί όμως που ήθελαν την ηλικιωμένη να διατηρεί κάποιες οικονομίες, όπως και για τον 44χρονο ανιψιό της που ζούσε μαζί της. Αυτός είναι ένας λόγος που οι Αρχές θεωρούν ότι οι αδίστακτοι δολοφόνοι βρίσκονταν και βρίσκονται στο νησί, καθώς ενδεχομένως ήταν γνώστες αυτών των φημών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα