Φρίκη στο Πέραμα: Συνελήφθη 43χρονος για ασέλγεια σε βάρος 6χρονου κοριτσιού

Φρίκη στο Πέραμα: Συνελήφθη 43χρονος για ασέλγεια σε βάρος 6χρονου κοριτσιού
Θύμα βιασμού istock

Στη σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησαν οι Αρχές, μετά από καταγγελία ότι ασέλγησε σε βάρος ενός κοριτσιού, μόλις 6 ετών.

Απανωτά είναι τα περιστατικά σεξουαλικών κακοποιήσεων σε βάρος ανηλίκων, ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στο Πέραμα χθες το βράδυ και σε προγενέστερο χρόνο σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού, ενώ σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη ο 43χρονος Ιρακινός παιδοβιαστής για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Η 27χρονη μητέρα του παιδιού που είχε φιλικές σχέσεις με τον δράστη, τον επισκεπτόταν μαζί με την κόρη της, στο πλυντήριο αυτοκινήτων που εργαζόταν και διέμενε στην αποθήκη και εκείνος βρήκε την ευκαιρία και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 6χρονης κόρης της.

Όταν το παιδάκι ανέφερε στην μάνα όσα εφιαλτικά έζησε, τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για το κοριτσάκι που έπεσε θύμα του.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και πέντε USB που εξετάζονται για το περιεχόμενό τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (29-3-2023) στο Πέραμα, 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, βραδινές ώρες της 28-3-2023, καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, εντός αποθήκης καταστήματος όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στον ανωτέρω χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε μονάδες αποθήκευσης (USB).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα