Φυλάκιση 12 μηνών στον Παναγιώταρο

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, στο ξενοδοχείο Dorian Inn, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, στο ξενοδοχείο Dorian Inn, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον χρυσαυγίτη βουλευτή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην περιφερειάρχη Γ. Σγουρού

Ένοχος σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε την Πέμπτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, κατηγορούμενος για τη συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε εμφανιστεί λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Μαΐου 2014 στο τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα' στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και είχε αποκαλέσει τον Σγουρό "άνθρωπο του Μπόμπολα" και "διαπλεκόμενο".

Ο Παναγιώταρος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ενώ ο Σγουρός καταθέτοντας υποστήριξε ότι οι επίδικες τηλεοπτικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη του και έγιναν για λόγους πολιτικούς προκειμένου να τον πλήξουν προεκλογικά.

Ο εισαγγελέας του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, είχε ζητήσει να επιβληθεί στον Ηλ. Παναγιώταρο ποινή φυλάκισης 8 μηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network