Γονείς συγκατηγορούμενου: 'Μας είπε ότι ο πατέρας της Άννυ την τεμάχισε'

Οι κατηγορουμένοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ τον Απριλίο του 2015, ο πατέρας του κοριτσιού Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας), ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) καθώς και η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα, οδηγούνται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Οι κατηγορουμένοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ τον Απριλίο του 2015, ο πατέρας του κοριτσιού Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας), ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) καθώς και η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα, οδηγούνται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η δίκη διέκοψε για αύριο οπότε και ξεκινάνε οι απολογίες των κατηγορουμένων

Τη βεβαιότητα ότι ο γιος του δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία της μικρής Άννυ, υποστήριξαν οι γονείς του 30χρονου Νικολάι, ο οποίος καταζητείτο για καιρό από τις αρχές καθώς κατηγορείτο ότι σκότωσε το παιδί μαζί με τον πατέρα της.

"Ο Νικόλαι δεν έχει σχέση με την υπόθεση και είναι αυτός που πήγε και κατέθεσε στις βουλγαρικές αρχές για να προχωρήσει η υπόθεση ...Ούτε έχει δει κάτι ούτε έχει κάνει κάτι" ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του, επισημαίνοντας ότι συχνά της έλεγε πως έπρεπε να αγοράσει τρόφιμα για το παιδί.

Ένορκος : Τι σας είπε ακριβώς ο γιος σας τον Απρίλιο του 2015 όταν ήρθε στη Βουλγαρία ότι έκανε ο Σάββας στο παιδί;

Μάρτυρας : Ότι το πρωί ξύπνησε ο Σάββας και βρήκε το παιδί νεκρό  και μετά έχει κάνει αυτό που έχει κάνει και δε θέλω να πω λεπτομέρειες

Ένορκος : Τι σας είπε ακριβώς όμως; Σας είπε λεπτομέρειες;

Μάρτυρας : ότι το βρήκε νεκρό το παιδί ο Σάββας και το τεμάχισε, το έκοψε

Αντίστοιχα και ο πατέρας του Νικολάι κατέθεσε ότι ο γιος του του είπε πως θα πήγαινε στις βουλγαρικές αρχές γιατί " δεν μπορώ να το κρατάω στη συνείδηση μου".

Πρόεδρος: Σας είπε ο γιος σας ότι ο πρώτος κατηγορούμενος σκότωσε το παιδι ή ότι το τεμάχισε;

Μάρτυρας: Εγω ήμουν παρών σε πολλές καταθέσεις του γιου μου ποτέ δεν έχει αναφέρει ο Στάνισλαβ έχει σκοτώσει το παιδί (...)Μου είπε ότι Σάββας βρήκε το παιδί που έχει πεθάνει και ότι το έχει τεμαχίσει και το είχε πετάξει στα σκουπίδια...

Πρόεδρος: Σας είχε αναφέρει ο γιο σας αν ήταν στο σπίτι όταν βρέθηκε  νεκρή η Άννυ;

Μάρτυρας: Όχι μου είπε ότι δεν ήταν εκεί

Πρόεδρος : Ξέρετε για ποιο λόγο ο γιος σας επέστρεψε στη Βουλγαρία;

Μάρτυρας: Τον συμβουλεύαμε να γυρίσει στη Βουλγαρία γιατί εδώ θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν

Πρόεδρος: Ο γιος σας είχε κάποια συμμετοχή στον καθαρισμό του χώρου, στην εξαφάνιση του πτώματος;

Μάρτυρας: όχι

Η δίκη διέκοψε για αύριο οπότε και αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες των κατηγορούμενων για τη φρίκη που φέρονται να προκάλεσαν στην 4χρονη Άννυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μικρή Άννυ, 4χρονη Άννυ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιατροδικαστής για μικρή Άννυ: Ίσως της είχαν δώσει ηρωίνη

SHARE:

24Media Network