Γυναικοκτονία στη Δράμα: Υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο 4 μέρες πριν τη σκοτώσει

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Υπέγραψαν συναινετικό διαζύγιο 4 μέρες πριν τη σκοτώσει
glomex

Άγνωστη παραμένει η αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη και αυτόχειρα στη γυναικοκτονία στη Δράμα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στη Δράμα, με τη δολοφονία 59χρονης από τον 64χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με γνωστούς του ζευγαριού, όπως αναφέρει το Open, μόλις λίγα 24ωρα πριν, είχαν υπογράψει συναινετικό διαζύγιο και η άτυχη γυναίκα θα μετακόμιζε σε άλλο σπίτι. Το προσύμφωνο του διαζυγίου, μάλιστα, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή η 59χρονη. Άγνωστη παραμένει η αφορμή που όπλισε το χέρι του δράστη και αυτόχειρα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στη σορό της 59χρονης γυναίκας.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σαλόνι του σπιτιού τους με δύο σφαίρες από κυνηγετική καραπίνα. Η γυναίκα πυροβολήθηκε στην πλάτη και στον θώρακα και υπέστη ρήξη καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος. Ο θάνατος της 59χρονης ήταν ακαριαίος και σημειώνεται ότι τα σκάγια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν χοντρά, από αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνων.

Μετά από λίγη ώρα, περίπου 30 λεπτά, ο 64χρονος άνδρας μπήκε στην μπανιέρα του σπιτιού του και πυροβόλησε μια φορά τον εαυτό του στην κοιλιακή του χώρα, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 59χρονης δεν προέκυψαν σημάδια πάλης ή προηγούμενης σωματικής κακοποίησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα