Γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Είπε στη γειτόνισσα να φέρει ασθενοφόρο, λέγοντας ότι “είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του”

Γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Είπε στη γειτόνισσα να φέρει ασθενοφόρο, λέγοντας ότι “είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του”
Αστυνομική επιχείρηση Eurokinissi

Ο 69χρονος γυναικοκτόνος παραδέχτηκε μεν ότι χτύπησε την Αμερικανίδα σύζυγό του η οποία σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητη και άφησε την τελευταία της πνοή, αρνήθηκε όμως τα χτυπήματά του οδήγησαν στο θάνατό της

Συνελήφθη αργά το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ένας 69χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος της 79χρονης Αμερικανίδας συζύγου του Eve-Suzanne Noutsos, στο σπίτι τους στα Ιωάννινα.

Ο δράστης έβαλε την γειτόνισσα να καλέσει ασθενοφόρο λέγοντάς της ότι δήθεν η σύζυγός του είχε πέσει στο πάτωμα και είχε χάσει τις αισθήσεις της. Η γυναίκα έφερε εμφανή ίχνη κακοποίησης στο πρόσωπο όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς και με την σειρά τους κάλεσαν την Αστυνομία

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της 79χρονης, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο ηλικιωμένος παραδέχτηκε εν τέλει ότι χτύπησε την Αμερικανίδα σύζυγό του η οποία σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητη κα άφησε την τελευταία της πνοή, αρνήθηκε όμως τα δικά του χτυπήματα οδήγησαν στον θάνατό της, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί από την νεκροψία-νεκροτομή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα