Ηρωίνη σε κοτέτσια: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 14 κατηγορούμενοι

Ηρωίνη σε κοτέτσια: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι 14 κατηγορούμενοι
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ(EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης. Από τον εφοπλιστή στις αποθήκες πουλερικών. Πόσοι συμμετείχαν συνολικά στο μεγάλο κύκλωμα

Προθεσμία για να απολογηθούν σε δύο ομάδες Τρίτη και Τετάρτη, πήραν από την Εισαγγελία Πειραιά οι 14 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και δύο άτομα ελληνικής υπηκοότητας, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση νέας ποσότητας ηρωίνης 986 κιλών και 600 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν το Σάββατο, στη διάρκεια της νύχτας, σε παλαιές αποθήκες επιχείρησης πουλερικών στο Κορωπί. Εναντίον τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι 14 συλληφθέντες είναι τα 11 άτομα- μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «NOOR ONE» με σημαία Τόγκο που βρίσκεται στη Βλήχα Ελευσίνας και είχε μεταφέρει την ηρωίνη και άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, μία γυναίκα και ένας άνδρας. Η γυναίκα, 53 χρόνων, κάτοικος Αργυρούπολης, φέρεται ως εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά της ηρωίνης στην έπαυλη της Φιλοθέης.

Το τρίτο άτομο είναι υπήκοος Ιράν ο οποίος φέρεται ότι είχε αναλάβει τη φύλαξη της ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε σε αποθήκες στο Κορωπί.

Στην Εισαγγελία έχουν οδηγηθεί επίσης, άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, μία γυναίκα και ένας άνδρας. Η γυναίκα, 53 χρόνων, κάτοικος Αργυρούπολης, φέρεται ως εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά της ηρωίνης στην έπαυλη της Φιλοθέης.

Το τρίτο άτομο είναι υπήκοος Ιράν ο οποίος φέρεται ότι είχε αναλάβει τη φύλαξη της ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε σε αποθήκες στο Κορωπί.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, πέντε Τούρκοι υπήκοοι και τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα