Ήθελαν να ανατινάξουν ΑΤΜ και ανατίναξαν όλη την τράπεζα

Ήθελαν να ανατινάξουν ΑΤΜ και ανατίναξαν όλη την τράπεζα

Χαρτοπόλεμος έγιναν τα χρήματα ενός ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας που έβαλαν στο μάτι τρεις άγνωστοι δράστες (vid)

Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας, παραβίασαν, με τη μέθοδο της έκρηξης, ΑΤΜ υποκαταστήματος τραπέζης.

Ειδικότερα, οι δράστες διοχέτευσαν γκάζι, μέσω της θυρίδας εξαγωγής χαρτονομισμάτων, εντός του ΑΤΜ και με τη χρήση αυτοσχέδιου πυροδοτικού μηχανισμού, προκάλεσαν έκρηξη σε αυτό με σκοπό την αφαίρεση των χρημάτων που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Προφανώς όμως, οι τρεις άγνωστοι δράστες δεν πρέπει να είχαν μεγάλη πείρα σε αυτό, καθώς έβαλαν πολύ περισσότερο γκάζι από όσο χρειαζόταν με αποτέλεσμα από την έκρηξη να εκτοξευθεί πολλά μέτρα μακριά και να διαλυθεί το ΑΤΜ, σχεδόν να διαλυθεί η τράπεζα και να υποστεί ζημιές διπλανό κατάστημα, ενώ και τα χρήματα έγιναν ...χαρτοπόλεμος!

Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε επαρχιακή οδό της ευρύτερης περιοχής, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ολοσχερώς κατεστραμμένο λόγω εμπρησμού, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι και διέφυγαν προς Λάρισα. Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

(Φωτό και βίντεο: Star Κεντρικής Ελλάδας)

SHARE:

24Media Network