Καλαμαριά: Χωρίς ίχνη παραβίασης το διαμέρισμα της 63χρονης

Καλαμαριά: Χωρίς ίχνη παραβίασης το διαμέρισμα της 63χρονης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το θύμα έφερε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης που σημαίνει ότι είτε το θύμα αιφνιδιάστηκε είτε γνώριζε τον δολοφόνο της.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά για να διαπιστωθεί τι συνέβη στην 63χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί από την κόρη της μέσα στο διαμέρισμά της 1ου ορόφου, επί της οδού Πασαλίδη.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής καθώς υπήρχαν εμφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Από την αυτοψία στο σημείο οι Αρχές κατέληξαν πως το θύμα έφερε βαριά χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία πιθανόν έχασε η άτυχη γυναίκα την ζωή της. Περισσότερη εικόνα για τον μηχανισμό θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης που σημαίνει ότι είτε το θύμα αιφνιδιάστηκε είτε γνώριζε τον δολοφόνο της. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και εξετάζονται άνθρωποι του περιβάλλοντός της και γείτονες για να μπορέσουν οι Αρχές να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα