Καλλιθέα: Τον εκτέλεσε έξω από την λέσχη με τρεις σφαίρες χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντες

Καλλιθέα: Τον εκτέλεσε έξω από την λέσχη με τρεις σφαίρες χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντες
Αστυνομία-Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει ο εκτελεστής του 52χρονου έξω από την χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους.

Στις δραστηριότητες του θύματος στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για να διαπιστώσουν τα κίνητρα του δράστη. Ο 52χρονος Έλληνας για το μόνο που είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν ήταν για μικροαδικήματα και για τον νόμο περί παιγνίων.

Η επιχείρηση στην Καλλιθέα λειτουργεί ως «internet cafe» αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται να λειτουργούσε ως χαρτοπαικτική λέσχη και ο 52χρονος μπορεί να μην ήταν ο άνθρωπος που φαινόταν ως νόμιμος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, αλλά φαίνεται να σχετίζεται με την λειτουργία αυτής.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής. Την στιγμή που ο 52χρονος πλησίαζε πεζός το κατάστημα, στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους ο άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας που φαίνεται του είχε στήσει καρτέρι θανάτου, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με αποτέλεσμα τρεις σφαίρες των 7,65 χιλιοστών να τον βρουν στο σώμα και το κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε σύντομα ισχυρή αστυνομική δύναμη και το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας όπου και κατέληξε.

Ο δράστης, τουλάχιστον αρχικά, κατάφερε να διαφύγει πεζός. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έγιναν στην περιοχή για τον εντοπισμό του, αυτός δεν κατέστη εφικτός ενώ άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πήραν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και από άτομα του καταστήματος που γνώριζαν το θύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα