Καρέ-καρέ: Έτσι έκλεβαν καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα

Καρέ-καρέ: Έτσι έκλεβαν καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα

Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία.

Συνελήφθη στη Νίκαια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ένας 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κατά τις βραδινές ώρες, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, ενεργώντας από κοινού ή κατά μόνας, εισέρχονταν σε καταστήματα, με τη μέθοδο της θραύσης του υαλοπίνακα της πρόσοψης και αφαιρούσαν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών, με χρηματικά ποσά.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του δράστη καθώς και βιντεοληπτικό υλικό που ακολουθεί, στο οποίο καταγράφηκαν οι ενέργειές του κατά τη διάρκεια κλοπών.

Τα στοιχεία και την φωτογραφία του συλληφθέντα μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-08-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα