Εκατοντάδες κιλά χασίς σε παραλία της Πάργας

Συνελήφθη την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 το μεσημέρι στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία (1) αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 27 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και δισκίων ecstasy καθώς και για εγκατάσταση, εντός της οικίας της, εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για αλλοδαπή η οποία διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες, όλων των ειδών, στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων και πολυήμερη έρευνα, εντοπίσθηκε η 27χρονη, καθώς και οικία που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών και με συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους -170- γραμμ.
Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους -230- γραμμ.
Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -8.550- γραμμ.
Τετρακόσια πενήντα -450- δισκία "ECSTASY" (XTC)
Σκόνη λευκού χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της κοκαΐνης βάρους -1.230- γραμμ.
Σκόνη καφέ χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της ηρωίνης βάρους -850- γραμμ.
Ένα (1) εύχρηστο υποπολυβόλο τύπου "SCORPION" με γεμιστήρα 
Τριάντα τέσσερα (34) φυσίγγια των 7,65 mm.
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ)
Συνελήφθη την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 το μεσημέρι στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μία (1) αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 27 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και δισκίων ecstasy καθώς και για εγκατάσταση, εντός της οικίας της, εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για αλλοδαπή η οποία διακινεί συστηματικά ναρκωτικές ουσίες, όλων των ειδών, στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων και πολυήμερη έρευνα, εντοπίσθηκε η 27χρονη, καθώς και οικία που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών και με συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθη. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους -170- γραμμ. Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους -230- γραμμ. Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -8.550- γραμμ. Τετρακόσια πενήντα -450- δισκία "ECSTASY" (XTC) Σκόνη λευκού χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της κοκαΐνης βάρους -1.230- γραμμ. Σκόνη καφέ χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της ηρωίνης βάρους -850- γραμμ. Ένα (1) εύχρηστο υποπολυβόλο τύπου "SCORPION" με γεμιστήρα Τριάντα τέσσερα (34) φυσίγγια των 7,65 mm. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ) G4PHOTOS

Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών στα χέρια των αρχών. Κατασχέθηκε εντυπωσιακή ποσότητα ναρκωτικών

Εξαρθρώθηκε τα ξημερώματα στην παραλία του Βάλτου της Πάργας, μία τετραμελής σπείρα λαθρεμπόρων ναρκωτικών οι οποίοι μετέφεραν με σκάφος από την Αλβανία 19 σάκους με χασίς βάρους 800 περίπου κιλών.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσπρωτίας αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και στις 5.30 τα ξημερώματα, εντόπισαν 2 Αλβανούς και 2 Έλληνες συνεργούς τους, την ώρα που ξεφόρτωναν το σκάφος στην παραλία του Βάλτου.

Οι 4 λαθρέμποροι συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και το σκάφος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network