Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Χρυσή Αύγη. Έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Χρυσή Αύγη. Έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Ξετυλίγεται το κουβάρι της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής. Στον Άρειο Πάγο, δύο προστατευόμενοι μάρτυρες. Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του Γ. Πατέλη

Υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έκτακτη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου και ο εισαγγελέας Εφετών Ι. Σακελλάκος.

Καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων

Στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης προστατευμένος μάρτυρας.

Παρούσα στη κατάθεση ήταν και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Η κατάθεσή του έγινε κάτω από απόλυτη μυστικότητα και διήρκεσε πλέον των τεσσάρων ωρών

Σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερο άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τη λειτουργία της οργάνωσης, κατέθεσε το βράδυ της Τετάρτης στη Δικαιοσύνη.

Ο Πατέλης σε ρόλο αστυνομικού

Εξάλλου, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Δημόσιας Τηλεόρασης, σχετικά με τη δράση του γραμματέα της Τ.Ο. Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Πατέλη.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων, κατά τη διάρκεια συμπλοκής Ελλήνων και Αλβανών, ο Γιώργος Πατέλης παρενέβη με άλλους 4, καθώς είχε κληθεί η Χρυσή Αυγή και όχι η αστυνομία.

Για το περιστατικό, αφού έφτασε η πραγματική αστυνομία, συνελήφθη μόνο ο Γ. Πατέλης, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Οι κατηγορίες εκκρεμούν ακόμη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα