Κείμενο από τους "ληστές του Βελβεντού": Καλή τύχη σε όλους εκείνους που ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους

KOZANH - ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 
(MOTIONTEAM/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
KOZANH - ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (MOTIONTEAM/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) MOTIONTEAM

Με ένα κείμενο το οποίο αναρτήθηκε σε γνωστή διαδικτυακή σελίδα, οι νεαροί ληστές από το Βελβεντό εύχονται, στο τέλος του κειμένου τους, καλή τύχη σε όλους εκείνους που ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους

Ενώ ο Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει άφαντος και αυτό διογκώνει την ανησυχία των Αρχών, έρχεται ένα κείμενο από την ομάδα των νεαρών ληστών του Βελβεντού το οποίο αυξάνει τους φόβους.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει το κείμενο:

"Στις 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει μια ακόμα δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η οποία εμπεριέχει διάφορες υποθέσεις.

Κάποιοι από εμάς κατηγορούμαστε για την υπόθεση των σπιτιών στο Βόλο και τη Καλλιθέα (Μιχαηλίδης, Ντάλιος, Ρωμανός), για τη συμπλοκή με τα γουρούνια στη Πεύκη (Μιχαηλίδης), ενώ κάποιοι για τις ληστείες της Αγροτικής στο Φιλώτα Φλώρινας (Σαραφούδης, Μιχαηλίδης, Πολίτης, Ντάλιος, Χαρίσης) και της Αγροτικής στο Πυργετό Λάρισας (Σαραφούδης).

Δε θα σχολιάσουμε τίποτα εδώ σχετικά με τις κατηγορίες που μας "βαραίνουν". Ο καθένας από εμάς έχει κάνει τις δικές του επιλογές και χαράξει τη προσωπική του στρατηγική όσον αφορά τη διαχείριση της δίκης τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Το είχαμε γράψει κάποιοι από εμάς και για τη δίκη της υπόθεσης του Βελβεντού και το ξαναλέμε : Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ που μας ενώνει δε θα υπονομεύτει από τους διαχωρισμούς που προκύπτουν της νομικής και πολιτικής διαχείρησης της δικής.

Με ή χωρίς δικηγόρους, ανάληψη ευθύνης ή μη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να κοιτάμε ΜΑΖΙ τον ουρανό πίσω από τα τείχη και να δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα κόντρα στη σαπίλα του εγκλεισμού.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ' ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Μιχαηλίδης Γιάννης

Πολίτης Δημήτρης

Σαραφούδης Γρηγόρης

Ντάλιος Αργύρης

Χαρίσης Φοίβος

Ρωμανός Νίκος"

Να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα εστάλησαν σφαίρες στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και το Γιώργο Προβόπουλο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εμφύλιος στις φυλακές: Οι σκληροπυρηνικοί "Πυρήνες της Φωτιάς" εναντίον άλλων συλληφθέντων αντιεξουσιαστών

Επεισοδιακή έναρξη της δίκης για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης

SHARE: