'Κεραυνοβολήθηκε' από ρεύμα σε κολόνα της ΔΕΗ που αφαιρούσε καλώδια και τον έκρυψαν συνεργοί του σε καλύβα

Προκήρυξη "ανάληψης ευθύνης" από οργάνωση που αυτοαποκαλείται "Αναρχικός Κομάντο Νέστο Μάχνο" τοποθετήθηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από την εφημερίδα "Ναυτεμπορική", στα γραφεία της οποίας προηγήθηκε σχετικό τηλεφώνημα την δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Προκήρυξη "ανάληψης ευθύνης" από οργάνωση που αυτοαποκαλείται "Αναρχικός Κομάντο Νέστο Μάχνο" τοποθετήθηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από την εφημερίδα "Ναυτεμπορική", στα γραφεία της οποίας προηγήθηκε σχετικό τηλεφώνημα την δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Διαλευκάνθηκαν οι συνθήκες θανάτου ενός 27χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος τον Απρίλιο του 2013 στο Κορωπί

Διαλευκάνθηκαν, μετά από πολύμηνες έρευνες, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι συνθήκες θανάτου ενός 27χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στις 8 Απριλίου 2013, σε παράπηγμα μέσα σε χωράφι στο Κορωπί. Το σώμα του έφερε τραύματα, εγκαύματα και εκδορές από προστριβή.

Από την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, προέκυψε ότι το θύμα, κατά τη διάρκεια προσπάθειας αφαίρεσης χαλκού από κολόνα της ΔΕΗ, χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από μεγάλο ύψος, γεγονός που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από ομοεθνείς του, που έχουν διαφύγει πλέον από τη χώρα, στο παράπηγμα που βρέθηκε. Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network