Κηφισιά: Την κίνηση ενός εκ των δραστών να πιάσει το περίστροφο είδε ο αστυνομικός

Περιπολικό
Περιπολικό EUROKINISSI

Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εκτός Υπηρεσίας, εντόπισε δύο Ρομά που επιβίβασαν με την βία ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο και τους κατεδίωξε. Λίγο αργότερα ο ένας, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Αιματηρή ήταν η κατάληξη καταδίωξης από αστυνομικό στην Κηφισιά. Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εκτός Υπηρεσίας, εντόπισε στην Κηφισιά δύο Ρομά, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, που επιβίβασαν με την βία ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο, την οποία μάλιστα γνώριζε και τους κατεδίωξε.

Ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια της καταδίωξης με την μοτοσικλέτα του, τους κάλεσε να αφήσουν ελεύθερη την ηλικιωμένη και να παραδοθούν και μάλιστα κατάφερε να τους κλείσει τον δρόμο.

ADVERTISING

Εκείνοι ακινητοποίησαν το όχημα και κυριολεκτικά πέταξαν έξω την ηλικιωμένη, ενώ ένας εξ αυτών συνεπλάκη με τον αστυνομικό και σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ο ίδιος, τον είδε να κάνει την κίνηση να τραβήξει ένα περίστροφο από την ζώνη του και τότε πυροβόλησε εκφοβιστικά προς τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Αμέσως μετά, οι Ρομά μπήκαν στο αυτοκίνητο ξανά και διέφυγαν με ταχύτητα. Περίπου τρία τέταρτα μετά ενημερώθηκε από το ιδιωτικό Νοσοκομείο «Υγεία» η Αστυνομία, πως μεταφέρθηκε εκεί βαριά τραυματισμένος ένας Ρομά από άλλα άτομα, όπου και κατέληξε και εξετάζεται αν ήταν από το περιστατικό αυτό, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, ενώ στην Ασφάλεια οδηγήθηκαν ο αστυνομικός και η ηλικιωμένη για να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ενδεχομένως η ηλικιωμένη έπεσε θύμα αρπαγής ή απάτης από τους Ρομά με σκοπό την εκβιαστική ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ, όπως συνηθίζεται από ανάλογα κυκλώματα.

Η λήψη καταθέσεων από την ηλικιωμένη και τον αστυνομικό στην Ασφάλεια συνεχίζεται όπως συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένας νεκρός σε καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Κηφισιά

SHARE:

24Media Network