Κινηματογραφική ληστεία σε βάρος λογιστή ναυτιλιακής εταιρείας

Κινηματογραφική ληστεία σε βάρος λογιστή ναυτιλιακής εταιρείας
kozanilife.gr

Οι δράστες έστησαν οδοφράγματα με κάδους και αφού έβγαλαν με την βία τον λογιστή από το αυτοκίνητό του και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, του αφαίρεσαν έναν χαρτοφύλακα που περιείχε 20.000 ευρώ και 30.000 δολάρια που μόλις είχε παραλάβει από τράπεζα και τα μετέφερε στην ναυτιλιακή εταιρεία που εργαζόταν

Άριστη γνώση των κινήσεων και των δρομολογίων του λογιστή μία ναυτιλιακής εταιρείας είχαν δύο ένοπλοι ληστές που χθες το μεσημέρι σχεδίασαν και εκτέλεσαν μία θρασύτατη ληστεία σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου, με κινηματογραφικά χαρακτηριστικά.

Οι δύο δράστες φαίνεται γνώριζαν πως ο λογιστής θα πήγαινε σε τράπεζα και θα έκανε ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού για την εταιρεία που εργαζόταν.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν φτάσει στην εταιρεία και έχοντας μόλις φύγει από την τράπεζα, έστησαν οδοφράγματα με δύο κάδους στη συμβολή των οδών Διονύσου και Σκρα και αφού έβγαλαν με την βία τον λογιστή από το αυτοκίνητό του, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και του αφαίρεσαν έναν χαρτοφύλακα που περιείχε 20.000 ευρώ και 30.000 δολάρια.

Στο σημείο προκλήθηκε πανικός ενώ οι κινήσεις τους ήταν αστραπιαίες και έτσι αρπάζοντας τον χαρτοφύλακα επιβιβάστηκαν σε μία μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν από την Αστυνομία στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, όμως πλέον στην Ασφάλεια προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί με ποιον τρόπο ήταν τόσο καλά ενημερωμένοι οι ληστές για τις κινήσεις του λογιστή της ναυτιλιακής εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα