Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται στην Κύπρο και ερευνά το φόνο των δύο χρυσαυγιτών στην Αθήνα

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται στην Κύπρο και ερευνά το φόνο των δύο χρυσαυγιτών στην Αθήνα

Σοβαρές πληροφορίες θέλουν κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής να βρίσκεται στην Κύπρο, στο πλαίσιο έρευνας για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πηγές, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και φαίνεται να ερευνά και εκεί πτυχές της διπλής δολοφονίας των οπαδών της Χ.Α. στο Ν. Ηράκλειο, στην Αθήνα, στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από ανώτατους αξιωματούχους του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Όπως φαίνεται, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται στην Κύπρο από την περασμένη Δευτέρα.

Να υπενθυμίσουμε πως στο νησί κρατείται και δικάζεται 30χρονος αντιεξουσιαστής, κατηγορούμενος για την πενταπλή δολοφονία στην Αγ. Νάπα τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου του 2012.

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει πως φαίνεται να υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στην πενταπλή δολοφονίαστην Κύπρο και στη διπλή στο Νέο Ηράκλειο, στον τρόπο εκτέλεσης συγκεκριμένα. 'Ετσι, είναι πολύ πιθανό, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας να επιχειρήσουν εκ νέου να συλλέξουν πληροφορίες από τον έγκλειστο αντιεξουσιαστή, για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν υπόνοιες ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε λάβει μέρος σε επιθέσεις του λεγόμενου «'αντάρτικου πόλης".

Εικάζεται πως ο 30χρονος ήταν ένας εξ αυτών που είχαν επιτεθεί στο Α.Τ Αγ. Παρασκευής, τον Οκτώβριο του 2009, ενώ είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική σε υπό κατάληψη σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

πηγή: Καθημερινή

SHARE:

24Media Network