Κολωνός: Γνωστός της οικογένειας ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη υπό την απειλή όπλου και βίας

Κολωνός: Γνωστός της οικογένειας ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη υπό την απειλή όπλου και βίας
Βιασμός / Κακοποίηση Getty Images/iStockphoto

Ο αδίστακτος 53χρονος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνώριζε την πολύτεκνη οικογένεια, η μητέρα της οποίας δούλευε στο παρελθόν στο μαγαζί του ως καθαρίστρια και πολλές φορές έπαιρνε μαζί της την 12χρονη κόρη της.

Εκμεταλλεύτηκε τους πάντες και τα πάντα ο αδίστακτος παιδόφιλος στον Κολωνό για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες του ορέξεις όπως και ένας ακόμη παιδόφιλος στον οποίο εξέδιδε το ανήλικο θύμα του, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν και άλλοι που να κακοποιήσαν το άτυχο παιδάκι.

Ο αδίστακτος 53χρονος Έλληνας, οικογενειάρχης και ο ίδιος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνώριζε την πολύτεκνη οικογένεια, επίσης Ελλήνων, η μητέρα της οποίας δούλευε στο παρελθόν στο μαγαζί του ως καθαρίστρια και πολλές φορές έπαιρνε μαζί της την 12χρονη κόρη της για να μην μένει μόνη της.

Αρχικά, έκανε κάποιες κινήσεις σε βάρος της όταν έμειναν μόνοι και την θώπευσε και στην συνέχεια με απειλή όπλου έφτασε στο σημείο να την βιάσει και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση από τις αρχές Ιουνίου έως πρόσφατα, πάντα υπό την απειλή όπλων και βίας.

Μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και έφτασε στο σημείο να προχωρήσει ακόμα και σε μαστροπεία, αφού όπως προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, την εξέδιδε έναντι αμοιβής και σε έναν άλλον 42χρονο Έλληνα, επίσης παιδόφιλο και πάντα με χρήση απειλών.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν το άτυχο κοριτσάκι είχε πέσει θύμα και άλλων παιδόφιλων από την αρρωστημένη δραστηριότητα του γείτονα της οικογένειάς της, ενώ ο εφιάλτης της έπαψε όταν βρήκε την δύναμη και πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε στην μητέρα της όσα βίωνε, με αποτέλεσμα εκείνη να προχωρήσει σε καταγγελία στις Αρχές. Οι δράστες αφού πέρασαν από τον εισαγγελέα, την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση αναφέρει:

«Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα