Κόρινθος: Ελεύθερος ο 35χρονος που κατηγορείται για το φόνο του 52χρονου Ρομά

Κόρινθος: Ελεύθερος ο 35χρονος που κατηγορείται για το φόνο του 52χρονου Ρομά
Από τα επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και συγγενών του νεκρού 52χρονου ληστή Ρομά,κατά την προσαγωγή του 35χρονου ιδιοκτήτη σπιτιού , που επιχείρησε να διαρρήξει το βράδυ της Κυριακής. Eurokinissi

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφήνεται ο 35χρονος άνδρας από το Σολομό Κορινθίας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου Ρομά.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου Ρομά στο χωριό Σολωμός της Κορίνθου, όπως μεταδίδει το Patras times.

Ο ανακριτής, ενώπιον του οποίου απολογήθηκε σήμερα ο 35χρονος, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκριναν ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος και να μην προφυλακισθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Θυμίζουμε πως το περιστατικό έγινε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στην Κόρινθο. Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, συγγενείς δύο Ρομά πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου κατήγγειλαν και παραδέχτηκαν ότι οι συγγενείς τους θα πήγαιναν σε ένα σπίτι για να κλέψουν αλλά δεν γύρισαν ποτέ πίσω.

Οι συγγενείς των Ρομά υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σπίτι που είχαν στοχοποιήσει και σύντομα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως μερικές ώρες πριν και ενώ οι δύο Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν κότες από το σπίτι αυτό, βγήκε έξω ο 35χρονος ιδιοκτήτης και πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο βρέθηκε κάλυκας και ίχνη αίματος. Ο ένας δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης πήρε τη σορό του νεκρού, την μετέφερε 2-3 χλμ. μακριά και την πέταξε σε ένα ρέμα, όπου και όντως εντοπίστηκε στη συνέχεια από τις Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα