Κρήτη: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα που ασέλγησε στην κόρη του

Κρήτη: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα που ασέλγησε στην κόρη του

Ο 48χρονος σήμερα άνδρας είχε ασελγήσει σε βάρος της κόρης του και στη συνέχεια την απειλούσε προκειμένου να μην μιλήσει στη μητέρα της.

Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της ασέλγειας ενός 11χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα της, που είχε συγκλονίσει πριν από περίπου οκτώ χρόνια την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου. Η υπόθεση θα αναβιώσει ξανά στις δικαστικές αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου στις 18 Οκτωβρίου. Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ο 48χρονος πατέρας είχε καταδικαστεί σε 27 χρόνια κάθειρξης.

Επειδή όμως η έφεση του είχε αναστέλλουσα δύναμη, ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρωτοδίκως και κατά την ακροαματική διαδικασία, ο 48χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος της κόρης του και στη συνέχεια την απειλούσε ότι αν μιλούσε στην μητέρα της, θα έβλαπτε και τις δύο. Το κορίτσι όμως δεν άντεξε και τελικά μίλησε στη μητέρα της, η οποία την πήρε και έφυγαν από το σπίτι.

Μάλιστα όταν η μητέρα ρώτησε το σύζυγο της, αν ίσχυαν αυτά που της εκμυστηρεύτηκε η κόρη τους, ο ίδιος παραδέχθηκε τις πράξεις του, λέγοντας ότι δε θα το ξαναέκανε.

ΠΗΓΗ CRETAPOST

 

SHARE:

24Media Network