Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά Eurokinissi

Συνελήφθησαν πέντε Έλληνες, μέλη του κυκλώματος και αναζητούνται τρεις συνεργοί τους. Κατασχέθηκαν 1.690 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.240 ευρώ.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Πειραιά.

Συνελήφθησαν στην Νίκαια και στον Πειραιά, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Ασφάλειας, με τη συνδρομή αστυνομικών από Τμήματα της περιοχής, καθώς και με την συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών, πέντε Έλληνες, μέλη του κυκλώματος. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις συνεργοί τους.

Έπειτα από πολύμηνη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, από τον περασμένο Μάρτιο, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διαρκή δράση και συγκεκριμένη δομή, με σκοπό την διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές του Πειραιά.

Για την επίτευξη του σκοπού τους, χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις καθώς και επιχειρησιακές τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε τρίτα πρόσωπα αλλοδαπών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 1.690 γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης, τέσσερις ζυγαριές, δύο οχήματα, το χρηματικό ποσό των 1.240 ευρώ, πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών sim.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα